CORONAVIRUS

Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti Serviciul de urgență 112

Recomandări Coronavirus

Informare coronavirus

GAL Valea Muntelui  SIPOCA

Viceprimar

Viceprimar

         Mesajul viceprimarului - MITREL MITITELU


 

” Suntem o echipă care este pusă în slujba cetățeanului și care va munci pentru ca aceasta comună să devină casa noastră mult visată cu infrastructura și utilitățile necesare unei localități europene de secol XXI.”

 

Sunt recunoscător că am primit șansa de a reprezenta, la nivel local, județean și național - locuitorii comunei Poduri. Mă simt onorat de numirea mea pe postul de viceprimar și, cu acest prilej vreau să le mulţumesc mai întâi podurenilor că mi-au oferit această ocazie,  doamnei primar și, nu în ultimul rând consilierilor locali pentru încrederea acordată.

În oglinda trecutului, în panorama prezentului și față de provocările viitorului asigur pe toţi că voi fi dedicat programului de dezvoltare a comunității noastre, ținând cont de resursele existente, valorificând oportunitățile, răspunzând necesităților și ânlăturând inadvertențele apărute.

Nu mi-am dorit şi nu-mi doresc  titluri și gratificări, în schimb mi-am dorit şi-mi doresc privilegiul de a pune intreaga mea pricepere si expertiză, în a schimba imaginea uneia dintre cele mai frumoase și vechi comune din județul Bacău si din regiunea Moldovei.

Principalul obiectiv al întregii activităţi desfăşurate de conducerea primăriei comunei Poduri are în vedere dezvoltarea și creșterea bunăstării comunei şi a locuitorilor săi, obiectiv ce presupune timp, efort, colaborare și comunicare permanentă, dar fără doar și poate, și susținere din partea autorităților centrale. Cu toții trebuie să învățăm că munca în echipă e cea mai importantă, că fără o susținere reciprocă obiectivele nu pot fi atinse.

Nevoia de a depăşi statutul de comună subdezvoltată, fără viitor pentru locuitorii ei, precum şi nevoia de a găsi soluţii pentru problemele transmise de cetăţenii comunei, m-au determinat să îmi schimb strategia astfel încât, împreună să le oferim condițiile de existență specifice unui habitat modern, cu standarde europene. Acest aspect reprezintă astăzi, aici și acum, o prioritate atât pentru mine, ca viceprimar, precum şi pentru întregul aparat de specialitate aflat în subordinea mea şi a domnei primar, Miclăuș Diana-Narcisa.

Înapoi


Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Chestionare

Cum gestioneaza actuala administratie locala problemele dvs.?

Foarte bine

Bine

Prost

Votează